fbpx

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe www.incaltaminteleon.ro, implica acceptarea a tuturor terminelor si conditiilor!

INTRODUCERE
Proprietarul site-ului este S.C. MEDISONICA S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social la Corunca 145/o/2, judetul Mures, avand numar de ordin in Registrul Comertului J26/851/2012, cod unic de inregistrare fiscal RO30625222.

VANZATOR – S.C. MEDISONICA S.R.L.

CUMPARATOR- orice persoana fizica (cu varsta peste 16 ani) sau persoana juridica (romana sau straina), care is creeaza un cont si plaseaza o comanda.

UTILIZATOR – orice persoana fizica (cu varsta peste 16 ani) sau persoana juridica (romana sau straina), care isi creaza un cont  de utilizator, si da acordul cu privire la clauzele specific www.incaltaminteleon.ro din sectia Termeni si conditii.

COMANDA – un document electronic (virtual), care este creat prin Cumparator si trimis pe platforma www.incaltaminteleon.ro catre Vanzator.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al www.incaltaminteleon.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date –este in intregime proprietatea S.C. MEDISONICA S.R.L., fiind aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industrial. Folosirea fara acordul scris oricaror elemente enumerate mai sus, atrage conflicte juridice si se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA SITE
S.C. MEDISONICA S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica (integral sau partial), de a reproduce (integral sau partial), de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul www.incaltaminteleon.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. MEDISONICA S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

COMANDA
Cumparatorul poate inregistra comenzi pe www.incaltaminteleon.ro, prin adaugarea in cosul de cumparaturi produsele dorite, pe urma finalizand comanda, alegand modalitate de plata indicata pe platforma.
Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de el, sunt corecte, complete si reale!

Vanzatorul isi asuma dreptul de a anula comanda efectuata de Cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara in urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, in cazul platii online;
– datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete sau incorecte;
– Cumparatorul a refuzat de cel putin de 2 ori primirea coletului.
– Produsele nu mai fac parte din oferta Vanzatorului sau sunt cu stoc lipsa.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract si sa returneze un produs sau mai multe produse, in termen de 14 zile calendaristice (OUG nr.34/2014), fara invocarea niciun motiv, prin completarea solicitarii de retur, insa taxa de curierat va fii suportat de Cumparator.

Din momentul in care S.C. MEDISONICA S.R.L. intra fizic in posesia bunului/bunurilor returnat, in termen de 14 zile lucratoare suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– Pentru comenzile achitate prin card bancar – prin restituire in contului din care a fost efectuata tranzactia;
– Pentru comenzile achitate prin ramburs – prin virament bancar, in contul bancar indicat de Cumparator la completarea formularului de retur.

CONDITII SPECIALE DE RETUR
Bunurile returnate in termenul de 14 zile calendaristice, fara invocarea vre-un motiv, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara urme de uzura, fara pete sau rupture, impachetate coraspunzator in momentul predarii curierului.

PLATA COMENZII
Preturile afisate pe www.incaltaminteleon.ro include cota de TVA, conform legistlatiei in vigoare.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o facture fiscala, pe o hartie imprimata semnata si stampilata, pe care Cumparatorul regaseste in colet.
Facture contine datele legale si reale a Vanzatorului, datele reale, existente si legale furnizate de Cumparator, bunul comandat si pretul acestuia, taxa de curierat si suma totala a facturii fiscale.

Cumparatorul are obligatia de a furniza Vanzatorului toate datele necesare pentru emiterea facturii, doarece ulterior factura fiscala NU va fi modificata, anulata sau refacuta!

Plata comenzii se poate efectua prin:
– Rambrus la curier
– Cu cardul bancar – in momentul finalizarii comenzii

Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fii vizibile, nici accesibile pentru S.C. MEDISONICA S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre acesta, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei.

LIVRARE
Vanzatorul va livra toate comenzile prin firma de curierat, cu care are relatii contractuale in sistem “door-to-door”.
Termenul general de livrare a coletelor este intre 24-36h, dar in anumite situatii speciale, independente de vointa noastra, acest termen poate sa fie mai lung.
Site-ul www.incaltaminteleon.ro efectueaza livrari doar pe teritoriul Romaniei.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE
Pentru S.C. MEDISONICA S.R.L., protectia  datelor cu caracter personal reprezinta o prioritate, in aceasta materie puteti regasii toate informatiile importante la sectiunea de POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

www.incaltaminteleon.ro foloseste masuri de Securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor, care se afla in controlul nostru.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul www.incaltaminteleon.ro (texte, descrieri, imagini) a fost alcatuite in stransa colaborare cu partenerii nostrii, pentru a oferii clientilor o imagine clara si cat de complete se poate despre produsele afisate pe site.

IMAGINILE sunt prezentate pe www.incaltaminteleon.ro cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect).

S.C. MEDISONICA S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, iar din acest motiv isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi o notificare de anulare a comenzii si restituirea banilor incasati (daca este cazul).

GRESELI DE TIPARIRE
S.C. MEDISONICA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in cee ace priveste preturile, caracteristici, imagini etc. In eventualitate in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse  in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuar inca, compania isi rezerva dreptul de a anula livrarea produselor si de a anunta clientul despre eroare aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate de pe www.medisonica.ro , beneficiaza de garantie obisnuita, generala a fiecarei produs, prevazut prin legea romana.
Astfel fiecare produs va fii insotit de certificatul de garantie.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre S.C. MEDISONICA S.R.L si comparator (persoana fizica sau juridica) se incearca de a fi rezolvat pec ale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.
In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de instantelor romanesti.